Tietosuojakäytäntö

Nykyinen tietosuojakäytäntö on Casino Been, jäljempänä viitattu “verkkosivusto”, “meidän” tai “me”, sitova asiakirja, jossa selitetään, miten käsittelemme tietoja, jotka suostut lähettämään automaattisesti vierailemalla ja lukemalla julkaistuja materiaaleja sivustolla. 

Käsittelemme henkilötietojasi arkaluonteisten ja henkilötietojen käsittelyn tiukimpien kriteerien mukaisesti ja luomme selkeät lakisääteiset oikeudet, jotka ovat voimassa olevien lakien ja suositusten mukaisia tällaisten tietojen säilyttämiseksi. 

Tämä tietosuojakäytäntö ei korvaa vakiintuneita tietosuojalakeja, eikä sitä ole tarkoitus tulkita näiden lakien vapautukseksi. Kaikkien lainkäyttöalueiden aktiiviset lait ovat lopullinen ohje tietojen asianmukaisen käytön ohjaamiseksi. 

Kuka käsittelee tietojasi?

Casino Bee on ensisijainen entiteetti, joka säilyttää ja käsittelee henkilötietojasi – tässä tietosuojakäytännössä määritetyssä laajuudessa. Verkkosivusto kuitenkin kasvaa ja laajenee edelleen, saatamme lisätä kumppaneita, jotka saattavat tarvita tietoja markkinatutkimuksen tekemiseen ja auttaa meitä optimoimaan tarjouksemme sekä käyttäjäkokemuksesi. 

Kaikki kolmannet osapuolet, jotka käsittelevät tietojasi, saavat virallisen valtuutuksen kanssamme voimassa olevan sopimuksen nojalla. Ainoat tapaukset, jolloin tietosi toimitetaan kolmannelle osapuolelle, emmekä olisi suoraan hallinnassa tässä toimituksessa, on se, kun ja jos Casino Bee fuusioituu uuden entiteetin kanssa, tai muuttaa sen laillista nimeä toisen yrityksen ostamisen seurauksena.

Jos näin tapahtuu, sinun täytyy perehtyä hankkineen yrityksen asettamiin käyttöehtoihin ja tietosuojakäytäntöön. 

Mitä henkilötietoja käytämme?

Sinulta saatujen tietojen luonne vaihtelee ajan mittaan, sillä voimme lisätä verkkosivustoon toimintoja. Tällaisten päivitysten tapauksessa otamme kuitenkin tietosuojakäytännössämme huomioon kaikki muutokset siitä, miten verkkosivusto kerää henkilötietoja. Tällä hetkellä Casino Bee kerää seuraavat tiedot:

  1. Nimi
  2. Sukupuoli
  3. Ikä
  4. Syntymäaika
  5. Sähköpostiosoite
  6. Salasana
  7. IP-osoite

Verkkosivusto voi vaatia omistajuutta materiaaleille, joita voit lähettää, ja jonka haluat julkaista täällä. Hyväksymme lahjoitukset niin kauan kuin ne tuovat lisäarvoa lukijoille. Jos päätät tehdä vapaaehtoistyötä millä tahansa muulla tietomuodolla verkkosivustolle, säilytämme toimeenpanevat oikeudet materiaalien omistukseen.

Miksi tarvitsemme henkilötietojasi, ja miten se auttaa meitä ja sinua?

Henkilökohtaisten ja ei-tunnistettavien tietojen kerääminen – missä määrin tahansa – on todella tärkeää verkkosivuston tarjouksen luomisessa ja optimoinnissa. Voimme erityisesti nähdä, mitä tarvitset ja julkaisut, mitä odotat löytäväsi Casino Beeltä ja sujuvoittaa sisältöpolitiikkaamme vastaavasti. Seuraavassa listassa on useita suosittuja henkilötietojen käyttötarkoituksia, joista voimme molemmat sinä ja me hyötyä. Käytämme tietoja seuraaviin:

  1. Auttaa luomaan ja hallitsemaan sinun uniikkia tiliäsi.
  2. Voit selvittää, mitä palveluja ja tuotteita on käytettävissäsi.
  3. Lähettääksemme erityisesti tarpeisiisi räätälöityjä mainoksia.
  4. Voit säätää, mitä näytämme sinulle verkkosivuilla, kokeaksesi optimaalisen käyttökokemuksen.
  5. Parantaaksemme mainoksia, jotka lähetämme sinulle pyynnöstä.
  6. Auttaa sinua tekemään paremman kasino, bonus tai pelituote valinnan.
  7. Muut yleiseen käyttökokemukseen ja käyttäjätyytyväisyyteen liittyvät käyttötarkoitukset

Huomaa, että käsittelemme ja tallennamme henkilötietoja vain nimenomaisella suostumuksellasi. Jos päätät rekisteröidä tai käyttää verkkosivustoa, annat meille luvan käsitellä tietojasi tietosuojakäytännössämme määritetyllä tavalla.

Kenen kanssa jaamme henkilötietojasi?

Teemme yhteistyötä useiden kolmansien osapuolten kanssa, jotta voimme optimoida käyttökokemuksen sinulle. Casino Bee käyttää monenlaisia verkkosivuston optimointityökaluja, kuten Google Analyticsia ja muita siihen liittyviä Google-tuotteita, Ahrefsia ja muita liikenneanalytiikkaratkaisuja. 

Teemme myös yhteistyötä iGaming-alan kumppaneiden kanssa, jotka voivat pyytää liikennettä ja väestötietoja. Jakamamme tiedot on tarkoitettu ainoastaan optimoimaan tarjouksia kaikille asianosaisille ja optimoimaan oma tarjouksemme sekä yhdistämään sinut juuri etsimiisi tuotteisiin. 

Käytämme tietojasi suoramarkkinointiin

Kuten edellä mainittiin, tietojemme ainoa tarkoitus on optimoida käyttökokemus sinulle. Tämä sisältää suoramarkkinoinnin, jonka voit tilata ja lopettaa. 

Oletuksena Casino Bee valmistelee mainoksia, jotka toimitetaan sinulle tarkoituksena pitää sinut ajan tasalla kaikista uusimmista tiedoista, mitä sinun tarvitsee tietää iGaming-alalta.

Voit hallita suoramarkkinoinnin laajuutta ja intensiteettiä asettamalla erityisiä rajoituksia ja tiedottamalla toiveistasi ja mieltymyksistäsi suoraan verkkosivustolle.

Kuinka kauan verkkosivusto säilyttää tietojasi?

Säilytämme tietojasi niin kauan kuin on tarpeen asianmukaisten markkinointialoitteiden tekemiseksi. Tähän on myös erityisiä lisäyksiä, kuten se, että meidän on lain mukaan velvollisuus pitää tietosi palvelimillamme. Kun tietojasi ei enää tarvita, poistamme yleensä vain mainitut tiedot. On kuitenkin olemassa tapoja rajoittaa tietojemme käyttöä sekä kertoa meille, mitä tiettyjä tietosegmenttejä et halua meidän käyttävän.

Oikeus tulla unohdetuksi

Ennen kaikkea teillä on oikeus tulla unohdetuksi. Lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support@casinobee.com ja pyytää, että tietosi on pyyhittävä kokonaan on yksinoikeutesi. Jatkamme samaa lainsäädäntöä voimassa olevan lainsäädännön kanssa, joka voi edellyttää “armonaikaa”, mikä tarkoittaa, että tietosi poistetaan ja pyyhitään laillisesti määritetyissä määräajoissa.

Voit lisäksi hallita useita näkökohtia siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi. Verkkosivuston lukijat voivat pyytää selvitystä siitä, miten, milloin ja missä määrin heidän henkilökohtaisia tietojaan on käytetty. Voit rajoittaa henkilötietojesi tiettyjä käyttötarkoituksia, kun olemme toimittaneet sinulle tiedot, joissa tietojasi on käytetty, tai voit lähettää meille sähköpostia ja pyytää erityisesti, että emme sisällytä tietojasi markkinakohtaisiin toimiin, joita olemme toteuttaneet meidän tai kumppaneidemme toimesta.

Jos tämän EULA:n englanninkielisen alkuperäisversion ja minkä tahansa vieraan kielen käännöksen välillä on ristiriitoja, englanninkielinen versio on ensisijainen.

Samosa Casino

25% enintään € 100

 

Kierrätys - 50x